Projectes en curs
Estudi de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus
“Presentació i debat de l’estudi de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus”.
Dimecres, 30 de novembre de 2022
Aula Magna IEI / streaming pel canal culturaiei.cat
18 h – Benvinguda als assistents
18.10 h - Presentació de l’estudi sobre les tendències en el mercat alimentari europeu encarregat des de la Federació de Cooperatives
A càrrec de Jordi Salvador, estratega de PriceWaterhouse Coopers (PwC).
18.45 h – Debat
Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Ricard Gòdia, president d’ASOPROVAC, l'Associació Espanyola de productors de Vacú de Carn
Jaume Bernis, membre de la Comissió Executiva de COAG i responsable del sector porcí de JARC
Montse Baró, presidenta d’AFRUCAT
Modera:
Domènec Vila, membre de la Secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
20.00 h - Finalització de la sessió
Dimecres, 30 de novembre de 2022
Aula Magna IEI / streaming pel canal culturaiei.cat
18 h – Benvinguda als assistents
18.10 h - Presentació de l’estudi sobre les tendències en el mercat alimentari europeu encarregat des de la Federació de Cooperatives
A càrrec de Jordi Salvador, estratega de PriceWaterhouse Coopers (PwC).
18.45 h – Debat
Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Ricard Gòdia, president d’ASOPROVAC, l'Associació Espanyola de productors de Vacú de Carn
Jaume Bernis, membre de la Comissió Executiva de COAG i responsable del sector porcí de JARC
Montse Baró, presidenta d’AFRUCAT
Modera:
Domènec Vila, membre de la Secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
20.00 h - Finalització de la sessió
Estudi de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus